اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

برلوسکونی: پوتین تحت فشار، به اوکراین حمله کرد

برلوسکونی: پوتین تحت فشار، به اوکراین حمله کرد یک مقام سابق ایتالیا اعلام کرد رئیس‌جمهور روسیه تحت فشار قرار گرفت و به اوکراین حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 24
کد خبر: ۱۵۱۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، برلوسکونی که دوستی دیرینه‌ای با پوتین دارد، از رهبران حزب راستگرای ایتالیاست و انتظار می‌رود حزب او روز یک‌شنبه در پارلمان حداکثر آرا را کسب کرده و پیروز انتخابات پارلمانی شود.

 

برلوسکونی در مصاحبه با تلویزیون عمومی ایتالیا گفت: «شهروندان روسیه، حزب پوتین و وزرای او، را تحت فشار قرار دادند تا اون به اوکراین حمله کند، ولودیمیر زلنسکی را جایگزین کرده و هفته بعد نیز از اوکراین خارج شود. من نمی‌دانم نیرو‌های روسیه چرا به شهر‌های دیگر رفتند، زیرا هدف ابتدایی آن‌ها فقط کی‌یف بود.» او در بخشی دیگر از سخنانش گفت: «تهاجم به اوکراین توجیه نشدنی است و ما همواره در کنار ناتو و اتحادیه اروپا خواهیم بود.»

 

حمله روسیه به اوکراین در ماه فوریه آغاز شد و تاکنون مقام‌های مختلفی از کشور‌های اروپایی، آمریکایی و آسیایی نسبت به تحولات در این منطقه اظهاراتی بیان کردند. به تازگی نیز روسیه احتمال استفاده از سلاح هسته‌ای را مطرح کرد که با واکنش‌های مختلف رو به رو شد.

 

شب گذشته «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه، گفت: «مسکو می‌تواند از تسلیحات اتمی راهبردی برای محافظت از تمامیت ارضی و منافع خود استفاده کند.»

 

در واکنش به آن نیز، «میخائیلو پودولیاک» مشاور ارشد زلنسکی، ادعا کرد که درصورت استفاده روسیه از سلاح هسته‌ای، جهان وارد رقابت تسلیحاتی می‌شود و گفت: «کشور‌های مجهز به سلاح هسته‌ای باید مانع از اقدام روسیه در مورد تهدیدات هسته‌ای شوند.»

 

البته پیشتر هم دولت بایدن در هشدار‌هایی محرمانه به پوتین اخطار داد که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در اوکراین می‌تواند پیامد‌های سنگینی به همراه داشته باشد. برخی مقامات آمریکایی ادعا می‌کنند بایدن پیش از این نیز به صورت علنی به پوتین درمورد استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در جنگ اوکراین اخطار داده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده